Kapcsolat

A Budapesttől 120, Szekszárdtól 20 kilométerre, a Duna mentén, szép természeti környezetben elterülő Fadd-Dombori régóta kedvelt pihenőhely.

hotel2.jpg (19925 bytes)Szállodánk a 10 km hosszú Dombori-Duna partjától 100 méterre, 2,7 hektáros parkban található, melyben hatalmas fenyő, platán és nyárfák biztosítják a vendégek számára az árnyékot. 120 fős étterem, gyerekeknek minijátszótér teszi szebbé a nyaralást. Kétszintes épületében 20 kétágyas, zuhanyzós, WC-s, erkélyes szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szobák pótágyazhatók, 4 fő elhelyezésére is alkalmasak. Az épületben reggeliző, hall TV-vel és Drinkbar található.

A halakban gazdag Dombori-Duna mentén elterülő üdülőfalu jól kiépített strandjaival, teniszpályákkal, foci-, kézilabda-, kosárlabda-, strandröplabda-pályával, diszkóval régóta kedvelt pihenőhely.

Fadd-Dobori parkjai ápoltak, üde zöldjükkel kellemessé teszik a pihenést. Madárcsivitelés, tiszta, friss levegő, gyönyörű zöld környezet várja az idelátogatókat. A vízisportok szerelmeseinek csónak, kajak-kenu, vízibicikli kölcsönzésre több lehetőség is kínálkozik.

hotel1.jpg (34866 bytes)A Duna-ág felső szakasza a csend, a horgászás örömeinek hódolóknak igazi paradicsom. A hotel előtti partszakaszon az európai hírű kajak-kenu versenypályán már világbajnoki futamot is rendeztek. Dombori gyakorta rangos nemzetközi versenyek színhelye.

A romantikus tájak kedvelői, a túrázás szerelmesei, a sporthorgászok és evezős sportolók, triatlonosok kora tavasztól késő őszig lelhetik örömüket a Dunán és mellékágain. A Duna-ágak 32 km hosszúságban bejárhatók.

 

Áraink:

- 4 főre családi nyaralás: 5 éj, 6 nap, félpanzióval (reggeli, vacsora): 60.000Ft.

- 6000 Ft / 2 fő/ nap (főszezonban)

- Reggeli: 350 Ft

- Ebéd: 650 Ft

- Vacsora: 550Ft

- Csoportoknak: 2000Ft/fő/éj/4 ágyas szobában.

  • Teljes ellátással 3300Ft/fő/nap/4 ágyas szobában

WWW.RENCZ.HU - Rencz Víziparadicsom