Kapcsolat

Fadd-Dombori térképe

Címünk: Rencz Kft.
Fadd-Dombori
7133
Nyírfa u. 5
Telefon/fax: 06 - 74 - 446 102
Telefon

Szállásfoglalás
06 - 74 - 447 373
06 - 74 - 441 810
06 - 30 - 4740 097
Honlap: www.rencz.hu
E-mail: info@rencz.hu
Helyfoglalás: info@rencz.hu

A Budapesttől 120, Szekszárdtól 20 kilométerre, a Duna mentén, szép természeti környezetben elterülő Fadd-Dombori régóta kedvelt pihenőhely.

Fadd-Dombori megközelíthtő
Autóval a 6-os számú főútvonalon (Budapest-Pécs), északról Dunaszentgyőrgynél az eligazító táblák alapján Fadd-Dombori felé, délről a 6-os és 63-as kereszteződésénél Tolnán keresztül. Autóbusszal Szekszárdra, onnan menetrendszerinti járattal Fadd-Domboriba. Vonattal Budapest Déli-pályaudvarról Tolna-Mözs vasútállomásig, innen menetrend szerinti vagy különjáratú autóbusszal Domboriba.  
www.autoinfo.hu www.volan.hu www.elvira.hu

A halakban gazdag Dombori-Duna mentén elterülő üdülőfalu jól kiépített strandjaival, teniszpályákkal, foci-, kézilabda-, kosárlabda-, strandröplabda-pályával, diszkóval régóta kedvelt célpontja fiatalok és idősebbek utazásainak egyaránt.

Fadd-Dobori parkjai ápoltak, üde zöldjükkel kellemessé teszik a pihenést. Madárcsivitelés, tiszta, friss levegő, gyönyörű zöld környezet várja az idelátogatókat. A vizisportok szerelmeseinek csónak, kajak, kenu, vizibicikli kölcsönzésre több lehetőség is kínálkozik.

ozikepar.jpg (7197 bytes)A Duna-ág felső szakasza a csend, a horgászás örömeinek hódolók igazi paradicsoma. A kemping előtti partszakaszon az európai hírű kajak-kenu versenypályán már világbajnoki futamot is rendeztek. Gyakorta rangos nemzetközi versenyek színhelye.

A romantikus tájak kedvelői, a túrázás szerelmesei, a sporthorgászok és evezős sportolók, triatlonosok kora tavasztól késő őszig lelhetik örömüket a Dunán és mellékágain. A Duna-ágak 32 km hosszúságban bejárhatók.

 
 
 

WWW.RENCZ.HU - Rencz Víziparadicsom