motelselloviyitabor.gif (9571 bytes)

Nézze meg az összes oldalt!

MSV MOTEL FADD-DOMBORI

Családias hangulatA Szekszárdtól 24 km-re, szép természeti környezetben, a Duna mentén elterülő üdülőfalu halakban gazdag horgászvizével, jól kiépített strandjaival, teniszpályákkal, focipályával, kézilabda-, kosárlabda-, strandröplabda-pályával, discoval régóta kedvelt pihenőhely. Közeli kirándulóhely a Gemenci természetvédelmi terület, ahol kisvasút, kishajó áll vendégeink rendelkezésére. Lovaglási lehetőség olcsón a Moteltől 2000 m-re található. Az MSV Motel Fadd-Dombori központjában, az ABC, posta, biliárdterem, telefon, parkoló, strand közvetlen szomszédságában található. Csónakokat, kajakot, kenut, horgászfelszerelést vendégeink részére biztosítunk.

A Motel nagy füves kertben terül el, kerti bútorok, pingpongasztal, tábortűzhely, nagy társalgó, színes TV, video áll vendégeink rendelkezésére. Elhelyezés 4 kőépületben, szállás 170 fő részére, 4, 5 illetve 6 ágyas szobákban. A közös programokhoz 4 oktatóterem, étterem, társalgó áll rendelkezésre.

Táborok Áraink

Programok Domboriban:

 • DISCO (800-1200 fő befogadására alkalmas)
 • Focipálya (a szállástól 50 m-re)
 • Strandröplabda (a szállástól 50 m-re)
 • Sportcsarnok, tornaterem (a szállástól 5 km-re)
 • Horgászat rekord méretű harcsákra
 • Csónakázás
 • Asztalitenisz
 • Tábortűz

TANÁROKNAK A SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS INGYENES!

Programajánlataink kirándulásra:

 • Szekszárdon városnézés, Művészetek Háza
 • Babits-emlékház, Wossinszky Múzeum, kilátó, borpincék, borkóstoló, Béla tér
 • Illyés Gyula szülőházának és a puszta világának megtekintése
 • Kirándulás a Sárközbe, falumúzeum Decsen, a Sárközi emberek élete
 • Gyalogtúra a Gemenci Vadrezervátumban, ismerkedés az erdei élővilággal (vizi madárvilág, nagytrófeás szarvasok, vaddisznók)
 • Gemenci kisvasút Erdei kisvasút a Gemenci erdoben
 • Hajókirándulás a Gemenci erdőben, a Sión
 • Trófea Múzeum,
 • Lovaglás a Sziget Lovastanyán
 • Teniszezés Domboriban
 • Horgászás, csónakázás
 • Pénteken és szombaton disco
 • Dunai hajókirándulás
 • A motelhez közel biliárdszalon

 

NYÁRI TÁBORAINK 7 nap, 6 éjszaka

FOLYAMATOS JELENTKEZÉS, CSOPORTOK RÉSZÉRE KEDVEZMÉNYEK!

A környék legjelentősebb természeti értéke a Duna mellett húzódó, mintegy ötvenezer hektáros ártéri erdő, amely Európában az egyik utolsó háborítatlan ártéri terület. Rendkívül sűrű, őserdő jellegű, dús növényvilág található itt. 150 éves kocsányos tölgy, fehér fűz, fekete nyár, fekete dió váltogatja egymást. Ligeterdők, sűrű bozótosok, tisztások, tavak, kobolyák és a Duna holtágai szabdalják és teszik még változatosabbá az erdőt. A dús aljnövényzet nyújt táplálékot és búvóhelyet az őshonos gímszarvasoknak, vaddisznóknak, őzeknek és apróvadaknak. A mélyebben fekvő területek jelentős része a Duna magas vízállásakor víz alá kerül, eliszaposodik, szélüket nádas, kákás rétek szegélyezik, otthont adva a vízimadarak ezreinek és olyan védett ritkaságoknak, mint a fekete gólya, szürke gém vagy a fekete harkály. Az őserdő jellegű dús vegetáció és az ártéren mindenütt jelenlévő enyészet egymás melletti előfordulása egyedülálló. Az erdő erdei kisvasúttal vagy a Sión és a Dunán közlekedő kishajóval látogatható. A kisvonat 30 km hosszúságban járja be az erdőt, a fák között a nyiladékokban és a tisztáson olykor szarvasok, vaddisznók láthatók. A kisvasút indulási helye a Szekszárdtól 8 km-re lévő Bárányfok állomás, a hajóé a Sió-torkolati mű.

VIZI TÁBOR

Dunai haltartó bárka12 éves kortól 23 éves korig, úszni tudóknak. Beiratkozás folyamatosan telefonon vagy e-mailben! Egy hét vizen! A Duna mellékágain megtanítunk dunai csónakot evezni, kajakozni, kenuzni. A program 36 órás bemutatóval egybekötött gyakorlati oktatást is tartalmaz. Vizi ügyességi versenyek, utolsó napon vizitúra, ebéd bográcsból. Minden nap vizipóló és fürdés, este tábortűz. Teljes ellátás, felügyelet.

Áraink

HORGÁSZTÁBOR

Egy sikeres pecás! (25059 bytes)12 éves kortól 23 éves korig . Beiratkozás folyamatosan telefonon vagy e-mailben! A halfogás fortélyainak elméleti elsajátítása mellett mindennap horgászás a gyakorlatban, hajnali és éjszakai horgászat, beetetés, a horgászok felszerelésének megismerése. Élménybeszámoló: "Én fogtam Európa legnagyobb harcsáját!". Találkozó az aranyhorog díj tulajdonosával. Szabadidőben vetélkedők, túrák. Utolsó két napon horgászverseny, esténként tábortűz. Horgászfelszerelést, heti jegyet, teljes ellátást, felügyeletet biztosítunk.

Áraink

LOVASTÁBOR

Lovasok a pusztán12 éves kortól 23 éves korig. Beiratkozás folyamatosan telefonon és e-mailben! Teljesen kezdőtől a haladó szintig. Reggeli után utazás a Tolna-szigeti Lovastanyára (10 km). Igényes környezetben sajátítható el a lovak gondozása, etetés, lóápolás, szerszámozás. Lovaglás száron, később egyedül is. Haladóknak túralovaglás. A program 36 órás gyakorlati képzést tartalmaz. Szabadidőben strand, túrák, vetélkedők, esténként tábortűz. Teljes ellátás, felügyelet biztosított.

Áraink

KÖRNYEZETVÉDELMI, ORNITOLÓGIAI TÁBOR

12 éves kortól 23 éves korig. Beiratkozás folyamatosan telefonon vagy e-mailben! Az ember és a természet kölcsönhatása. Gyalogtúrák a Gemenci erdőben szakvezetéssel. Sűrű, őserdő jellegű dús növényvilág. A nagy trófeás gímszarvasok, vaddisznók életének megismerése. Környezeti ártalmak megjelenése és hatásai az erdőre. Madarak befogása, beazonosítása. A madárhatározók használata. Vizimadarak ezrei, védett ritkaságok, szürke gém, fekete harkály. Szabadidőben strand, esténként tábortűz. Teljes ellátást, felügyeletet biztosítunk.

Áraink

SZAKTÁBOROK (Csak komoly érdeklődőknek, egyedi árakkal!)

1. Általános környezetvédelmi szaktábor, gyakorlati tudnivalók elsajátításával

8 nap, 7 éjszaka árakról érdeklődni telefonon, e-mailben lehet
6 nap, 5 éjszaka
A táborozók megismerkednek az ember és a természet kölcsönhatásával, a Gemenci erdőben sétálva megismerik az erdő sűrű, dús növényvilágát. Különös gondot fordítanak a fabetegségek megfigyelésére, a környezeti ártalmak hatásaira az erdőben. Gyakorlatban is megismerkednek a faültetéssel, csemetekert előkészítésével, facsemete gondozásával, szaporító anyagokkal. Az oktatást főerdész vezeti.

2. Környezetvédelmi szaktábor, gyakorlat nélkül

8 nap, 7 éjszaka árakról érdeklődni telefonon, e-mailben lehet
6 nap, 5 éjszaka
A táborozók megismerik a dunai mellékágrendszer kialakulását, az eutrofizációt. Fontos téma a vízminőség megóvása, javítása, a környezeti ártalmak megjelenése és hatása az erdőre. A fiatalok megfigyelik a hasznos fafajokat, növény és állatvilágot. A programok között szerepel még vizitúra, valamint kisvasút és kishajó kirándulás a Gemenci erdőbe. A szűk régió környezetszennyezési problémáinak feltárása szakemberek segítségével.

Gólya az ártéri erdoszélen (10202 bytes)3. Ornitológiai (madártani) szaktábor

8 nap, 7 éjszaka árakról érdeklődni telefonon, e-mailben lehet
6 nap, 5 éjszaka
A Gemenci erdőben sétálva megismerik a táborozók a hasznos madárvilágot, megtekintik a ritka madárfajokat, vizimadarak ezreit, védett madarakat, pl. szürke gém, fekete harkály, fekete gólya. Gyakorlatban is megismerik a madárbefogó háló használatát, madarak befogását, beazonosítását szakképzett ornitológus segítségével.

2006. ÉVI ÁRAINK

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS NYÁRI TÁBOROK
egy nap teljes étkezéssel

2700 Ft / fő

minimum 4-5 éjszaka, (vagy több) napi háromszori étkezéssel, szabadidős programok egyedileg, kérje ajánlatunkat

06(30) 47400-907

szállás: 1500 Ft / fő / éj

reggeli: 350 Ft / nap
ebéd: 650 Ft / nap
vacsora: 550 Ft / nap

 

 

 

WWW.RENCZ.HU - Rencz Víziparadicsom